BBAZ BBAZ

Hulpverleners

R. Jokhoe
Multidisciplinair behandelteam

Hulpverleners en waarneming

R. Jokhoe

Behandeling en begeleiding wordt geboden door een multidisciplinair team, welke bestaat uit een psychiater, GZ-psycholoog, twee basispsychologen en maatschappelijk werker/systeemtherapeut. Het multidisciplinair team voert behandelingen uit onder supervisie van de psychiater.

De heer Jokhoe is psychiater binnen BBAZ en is sinds 1998 werkzaam in de GGZ. Hij heeft zich o.a. verdiept in psychotische stoornissen, affectieve stoornissen, angststoornissen en aandachtstekortstoornissen. Gedurende vier jaar is hij werkzaam geweest in de forensische psychiatrie.

Als bestuurslid van de VVPAO (Vereniging van Vrijgevestigde psychiaters Amsterdam en Omstreken) organiseert de heer Jokhoe tweemaal per jaar nascholing voor de leden van de VVPAO en huisartsen. Daarnaast neemt hij deel aan een werkgroep voor het verbeteren van somatische zorg bij psychiatrische patiƫnten in Amsterdam. Aan deze werkgroep wordt tevens deelgenomen door diverse huisartsen en leden van GGZ Ingeest en Arkin.

Het BIG nummer van de heer Jokhoe is 59048513001 en zijn AGB code is 03-069629.

Download vCard.

Waarneming bij afwezigheid.

Bij afwezigheid wordt de psychiater waargenomen door een van de volgende psychiaters: D. K. Balraadjsing, H. van Wechem en P. Post en deels door het multidisciplinair behandelteam.

Terug naar bovenMultidisciplinair behandelteam

Bij BBAZ worden alleen volwassenen behandeld. Veel voorkomende stoornissen die wij behandelen (vaak in combinatie met andere stoornissen) zijn; (ernstige) stemmingsstoornissen, angststoornissen, psychotische stoornissen, lichte/matige persoonlijkheidsstoornissen, slaapstoornissen en ADHD.

Wij zijn niet gespecialiseerd in het bieden van behandeling bij een ernstige persoonlijkheidsstoornis, een autistische stoornis, een eetstoornis, complexe post traumatische stressstoornis, zwakzinnigheid, ernstige verslavingproblemen, ernstige schizofrenie, ernstige bipolaire stoornis, ernstige somatoforme stoornis en seksuele stoornissen.

Het multidisciplinair team voert onder supervisie van de psychiater de behandeling uit. Deze behandeling bestaat uit psychotherapie en/of farmacotherapie. Indien er geen psychotherapie wordt geboden, bestaat de gespreksbehandeling uit steunende/structurerende gesprekken met elementen van cognitieve gedragstherapie, clientcentred therapie en oplossingsgerichte therapie. Indien nodig worden er basale systeemtheoretische interventies gepleegd.

Download vCard.

Waarneming bij afwezigheid.

Bij afwezigheid van een van de behandelaren kan er een voicemailbericht,
e-mailbericht, of een persoonlijk bericht bij een collega, worden achter gelaten.

Terug naar bovenAdresgegevens

Behandel- en Begeleidingscentrum Amsterdam Zuidoost
Grubbehoeve 19
1103 GG Amsterdam
Tel. 020 4160203
Fax. 020 4161680

info@bbaz.nl
www.bbaz.nl

Aanmeldingsformulier

BBAZ Aanmeldingsformulier